Camping al pescatore lago di caldonazzo

Geplaatst op: 21.11.2020

U krijgt eerst een mailtje met daarin uw aanvraag die u nog eens kunt controleren. Zuiver water Ook het meer met kiezelstrand ligt er aantrekkelijk bij.

U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week. Leeftijd kind 2 0 jaar 1 jaar 2 jaar 3 jaar 4 jaar 5 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar 9 jaar 10 jaar 11 jaar 12 jaar. In de omgeving zijn goede fiets- en wandelmogelijkheden. Reageer 2 reacties. Goed verzorgd sanitair.

De sfeer is gemoedelijk, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping. Barretje erbij voor een drankje en snack of een ijsje.

Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, het personeel behulpzaam en vriendelijk! Prima camping, veel kinderen. Heel klantvriendelijk en onderhoudend.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen.

Gemiddelde beoordeling: 7,4. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan voorzieningen en andere aandachtspunten.

Informatie aanvragen

In het noorden van Italiƫ ligt Camping Al Pescatore. Camping Al Pescatore Caldonazzo is een echte Italiaanse camping. Cristoforo doorrijden richting Calceranica. Het kampeerterrein wordt omringd door bergen en ligt op slechts enkele meters van het Caldonazzo-meer, een van de warmste meren van Europa.

Sanitair wordt keurig schoon gemaakt.

Weg Pescatore is 1 richting, rij via camping Mario Village naar de camping toe. Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen. Camping echt open.

Prima camping, veel kinderen. Gemiddelde beoordeling: 7,7.

ACSI Club ID

Het terrein wordt gescheiden door een drukke weg. Limburg, Nederland bijdragen 1 nuttige stem. Er zijn aanbiedingen voor deze camping!

Camping al pescatore lago di caldonazzo schaduwplekken. Gereisd met jonge kinderen in augustus Nuttige review 4. Ook de Italiaanse fam zijn behulpzaam. Leeftijd kind 2 0 jaar 1 jaar 2 jaar 3 jaar 4 jaar 5 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar 9 jaar 10 jaar 11 jaar 12 jaar. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien.

Accommodaties

Deze camping ligt op loopafstand van het prachtige lago Caldonazzo. Bij de receptie spreken ze Engels en Duits. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Hier vind je zowel Oostenrijkse als Italiaanse invloeden. Vriendelijke receptie.

Geweldige camping met uiterst vriendelijke gastvrouw. Gedicht voor mijn nichtjes nette camping,en schaduwrijk, zeer goed restaurant op loopafsta. Jammer van deze verder zo heerlijke camping. Volg ons op facebook Blijf altijd op de hoogte. Bij restaurant Europa kan voor een prima prijs heerlijk gegeten worden.

Welke populaire attracties liggen er in de buurt van Camping Al Pescatore. Zoover Awards.

Nieuwsbrief

Prima camping, veel kinderen, schoon sanitair. Een mooie camping. Arte Sella: de Hedendaagse Kunst. Volg ons op facebook Blijf altijd op de hoogte.

De eigenaresse Ghiulia is een warme en betrokken vrouw. Coronavirus en jouw vakantie: bekijk de laatste ontwikkelingen. Lange vakantie speciale aanbieding aan het Caldonazzomeer.

Zie ook:

Grofvuil melden amsterdam centrum

Hoe lang vliegen van schiphol naar sri lankaVOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Shaquille 24.11.2020 22:23
U kunt niet direct reserveren middels dit formulier. Inspecteur Dhr.
Alper 21.11.2020 13:27
Ook friet is daar af te halen. Prachtig zwembad naast de gezellige bar Houd je van zwemmen, dan heb je keuze tussen het zwembad en het meer van Caldonazzo.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiĆ«ren van materialen is een actieve link naar de site arcelikbuzdolabiservisi.net vereist! © arcelikbuzdolabiservisi.net 2009-2021