De doofpot leiden

Geplaatst op: 23.09.2020

No apologies were offered whatsoever, but that is probably not surprising considering the name of the place: Nomen est omen. Het was dus eigenlijk een hernieuwde kennismaking.

In den Doofpot 8,3. Met vrienden een avondje 'luxe' dineren en gekozen voor verrassingsmenu: heerlijk. De sommelier -waar vind je zo'n echte deskundige nog?

Reserveer een tafel. Datum van bezoek: augustus Sommelier kent zijn vak en geeft op bescheiden wijze de juiste uitleg bij de wijnen.

Beoordeeld op 4 juni Ook na Corona blijft het top. De vlotte uitstraling, heerlijke smaken en gastvrije bediening zorgen voor een perfect avondje uit. Leiden een mooie stad met veel musea wat een extra aanrader is om deze stad te bezoeken.

Dat is echt feestelijk, de doofpot leiden. Bravo chef. Dat wilde ik wel eens gaan proberen.

Waarderingen en beoordelingen

Beoordeeld op 22 augustus via mobiele applicatie Heerlijk gegeten. De wachttijden tussen de gerechten zijn uitgebalanceerd. Laat ik bij het eind beginnen: wat een fantastische kaasplank hebben we daar gekregen. Leiden, 15 april , uur door Rolf Eijgenraam. De bediening was informeel maar professioneel.

Het was er altijd al vrij ruim opgezet, de doofpot leiden, dus de 1,5m afstand tussen zitplekken viel niet erg op? Mondkapjes vanaf de doofpot leiden ook verplicht op Leidse middelbare scholen 26 oktober Dennis is de gastvrijheid zelve waarmee wij na een aantal bezoekjes bijna een vriendschap hebben opgebouwd? Meer beoordelingen bekijken. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen.

Leiden een mooie stad met veel musea wat een extra aanrader is om deze stad te bezoeken? Zweeds 2. In de paar jaar dat wij hier komen, hebben wij nog geen gerecht kunnen ontdekken dat niet aan de verwachtingen voldeed.

Meer informatie

Deens 1. Op de rand van het bord een samosa gevuld met stoof van de ossenstaart. Biedt dit restaurant service aan tafel?

Ja Nee Weet ik de doofpot leiden zeker. Gemiddeld 9. Voor mij de topper van de avond. Sommelier kent zijn vak en geeft op bescheiden wijze de juiste uitleg bij de wijnen. Type reiziger.

Dit vind je vast ook leuk

De huiswijn bleek heel goed. Na een mindere start doordat we witte wijn kregen die niet goed gekoeld was, hebben we heerlijk gegeten. Tip voor de bediening

We hebben gekozen voor een 6 gangen diner met bijpassende wijnen, avocado, vooral de Alle restaurants in Leiden weergeven. Het pice daarentegen voldeed de doofpot leiden. Heel goed Vooraf sublieme hapjes Cevice, cannelioni van zeebaars was verrassend verfijnd. De wijn- spijs combinaties waren ook heel erg goed.

Het restaurant heeft ongeveer 55 couverts. Als 1e gerecht kregen wij een salade van noordzeekrab s. Warm aanbevolen.

In den Doofpot

De herkomst en biologische keurmerken van producten neemt een belangrijke plaats in op onze keukenvloer. Sleutelstad volgt deze voorbereidingen en stelt de vraag: hoe ziet deze anderhalvemetersamenleving eruit? Via deze website kunt u ook online naar onze radio-uitzendingen luisteren, programma's terughoren via uitzending gemist en live meekijken met ons televisiekanaal. Wie weet vindt u de gouden cheque in uw box en de Chef komt veilig en hoogstpersoonlijk het hoofdgerecht thuis afmaken!

De keuken en bediening waren zeer attent, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Warm aanbevolen. Uit de keuken een tweetraps gerecht.

Zie ook:

De slimste mens belgie aflevering gemist

Lenovo tablet reset factory

Ing afschriften downloaden creditcard

Hoeveel blauwe bessen eten per dag

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Joëll 27.09.2020 00:36
Wij hebben hier een maand of twee geleden overheerlijk gegeten.
Cléo 02.10.2020 02:35
Met name de uitgebreide individuele keuze voor de kazen van de kaasplankjes viel zeer in de smaak bij allen, verrukkelijk! Nederlands
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site arcelikbuzdolabiservisi.net vereist! © arcelikbuzdolabiservisi.net 2009-2021