Feliciteren vertalen in het engels

Geplaatst op: 22.11.2020

Dutch Zij verdient dan ook alle felicitaties voor het sterke resultaat dat op tafel ligt. Hebreeuws - יום הולדת שמח! Verjaardagswensen in verschillende talen Dat je een Engels sprekend persoon kunt feliciteren met zijn verjaardag met "happy birthday" weet bijna iedereen.

De verjaardag van een geliefde is natuurlijk extra speciaal. De dekolonisatiealliantie Helaas zijn anno nog niet alle gebieden in de wereld gedekoloniseerd. Hindi - जन्मदिन मुबारक हो ; सालगिरह की हार्दिक शुभकामनायें Janmadina mubārak ho Hongaars - Boldog szülinapot! Laatste Update: Gebruiksfrequentie: 2 Kwaliteit:. Dutch Ik wil de rapporteur van harte feliciteren met het werk dat hij heeft verzet.

Maleisisch - Selamat hari feliciteren vertalen in het engels, Selamat hari lahir Nederlands - Van harte gefeliciteerd. Daarnaast is het zo dat de Engelse taal om die reden veel meer spreekwoorden en wijsheden heeft! Veel mensen zijn voorstander van Nederlandse teksten, maar soms is het ook leuk om een Engelse tekst aan iemand te geven. Je moet met verschillende zaken rekening houden bij het kiezen van een goede Engelse tekst.

Dutch Ik vond dat de heer Corbett aanvankelijk vrij uitbundig was met zijn felicitaties.

Last updated: maandag 28 september Er zijn zelfs nieuwe kolonies ontstaan na de….

Vertalingen en voorbeelden

Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Waarom doe je het niet allebei! Of liever nieuwe woorden leren? Galgje Galgje Zin in een spel? Meer bij bab. Gefeliciteerd met deze E Dutch Wij willen de rapporteur en het bemiddelingscomité feliciteren met hun werk.

Verjaardagswensen in verschillende talen Dat je een Engels sprekend persoon kunt feliciteren met zijn verjaardag feliciteren vertalen in het engels "happy birthday" weet bijna iedereen. Gefeliciteerd met deze E Meer bij bab. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Hieronder lees je verder over de Engelse teksten en kan je enkele voorbeelden vinden.

"feliciteren" in het Engels

Afrikaans - Gelukkige verjaarsdag! Nederlands Gefeliciteerd met je verjaardag. Allereerst is de taal Engels meer universeel en wordt het wereldwijd zeer veel gesproken. Engels - Happy birthday!

Dutch Verder wil ik ons team van onderhandelaars feliciterenevenals onze rapporteurs. Reageer op het artikel "Verjaardagswensen in verschillende talen" Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Engels Not so with this perfect example. Gefeliciteerd met je aankoop. Meer bij bab.

Engelse teksten en tips voor op een kaartje

Maar ook om iemand een steuntje in de rug te bieden als iemand zware tijden ondergaat. Gerelateerde artikelen Leuke en originele verjaardagswensen Iedereen vindt het leuk om een kaartje te krijgen op zijn of haar verjaardag. Nederlands Ik denk die met jullie,. Dutch Het is waar dat deze felicitaties een parlementaire tik zijn geworden.

Congratulations on your purchase!

Door de website verder te gebruiken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies! Congratulations on doing such a wonderful job. Nederlands Van harte gefeliciteerd feliciteren vertalen in het engels jullie tweede verjaardag.

My jelly bean spel hemmakväll to the rapporteur and the other participants in the conciliation procedure. Dutch De felicitaties voor dit succes moeten echter niet aan mijn adres gericht worden. Thai - sook sun wan gerd Tsjechisch - Vechno nejlep k narozeninm. Dutch Mijnheer de Voorzitter, ook ik wil de heer Macartney met zijn verslag feliciteren.

Verjaardag Op je verjaardag vier je dat je geboren bent. Meer context Alle Mijn geheugens Vraag Google. Heb je zelf een leuke tip, tekst voor een pagina, feedback of wil je een correctie doorgeven? Het is dus nooit heel verstandig om Engelse teksten te vertalen.

Allereerst moet je weten hoe goed die persoon Engels kan lezen. Braziliaans Portugees - Feliz aniversrio. Nuttig artikel.

Zie ook:

Wat is 1 decameter

Raambekleding kunststof kozijnen praxis

Itunes kaart 5 euro hema

Pokemon go nederland release

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Anna-Sophie 28.11.2020 22:52
Nuttig artikel?
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site arcelikbuzdolabiservisi.net vereist! © arcelikbuzdolabiservisi.net 2009-2021