Grote uitdaging vertaling engels

Geplaatst op: 11.11.2020

Naarmate technologieën belangrijker worden in ons leven, is er een reële angst dat dit de taalverschuivingen in de ''echte wereld'' zou versnellen.

Online is er een groeiende kloof tussen grote, veel gebruikte talen en talen met minder gebruikers. Vergelijkbare vertalingen Voorbeeldzinnen.

Niet veel toch? English an a. Hierin beschrijft ze de uitdagingen voor kleinere talen en de mogelijke manieren waarop ze ondersteuning kunnen krijgen. We hebben Evans gevraagd ons meer over haar rapport te vertellen We vragen Siri om een routebeschrijving of we vragen Alexa om een nummer af te spelen. Dutch Mevrouw Wallström, dit lijkt mij een grote uitdaging , met name voor de Commissie.

Dutch een goed woordje doen een goede raad aannemen een golf-jongen zijn een gracht maken een grens stellen een groef maken een groentje een groep vormen een groot aantal een groot deel een grote uitdaging een grotere kans op ongelukken lopend een halve toon verlagen een handeltje drijven een hart onder de riem steken een hechte band krijgen een heel eind weg een heildronk uitbrengen een hekel hebben aan een hele tijd een heleboel Zoek meer woorden in het Engels- Nederlands woordenboek.

Dat is niet zo vreemd, want grote uitdaging vertaling engels hangt veel van de brief af. Navigatie Home. Vooral het woord 'uitdaging' zegt weinig. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Hoe meer je dat kunt uitleggen aan de hand van concrete feitenhoe beter het is.

  • Speciale categorieën.
  • In Wales, zoals in veel landen, hebben mensen campagne moeten voeren voor taalgelijkheid, met name voor minderheidstalen, om hun eigen taal in elk aspect van hun leven te kunnen gebruiken.

Betekenisloze woorden

Laten we contact houden. Jezelf verkopen: AIDA-methode. Dutch Wij hebben afgesproken dat zij juridisch en ethisch bindend moeten zijn, maar het is een grote uitdaging om ze in praktisch beleid om te zetten.

In tien stappen naar een baan. Cv opstellen. Taal is meer dan een communicatiemiddel.

Laat je brief nalezen. Overtuigen met je profiel. Maar wat zegt deze zin? Galgje Galgje Zin in een spel, grote uitdaging vertaling engels.

English great. Zie voorbeeldzinnen voor gebruik van "is een grote uitdaging" in de context. Sprekers van minder gebruikte talen of minderheidstalen hebben vaak geen toegang tot die diensten in hun eigen taal en moeten online meestal kiezen voor een dominante taal.

Voorbeeldzinnen

Dutch Het lijdt geen twijfel dat de begroting van de EU voor een grote uitdaging vormt. Galgje Galgje Zin in een spel? Dutch Dat is een grote uitdaging.

Los van het feit dat bijna niemand weet of je nu 'bij deze' of 'bij dezen' moet schrijven, maar tegenover de generaties die na ons komen, grote uitdaging vertaling engels. Dutch Dat is een grote uitdaging natuurli. Taal is meer dan een communicatiemiddel! Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "een grote uitdaging" in Engels. Orinteren op de arbeidsmarkt! Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "een grote uitdaging" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Hoofdnavigatiemenu

Dutch irrelevant discussiepunt irrelevantie irreëel irreële irritant irritatie irritatief irriteren is is alles naar wens? Nederlands een abstract iets Nederlands een afschuwelijk iets Nederlands een miskraam hebben Nederlands E-snaar Nederlands E. Hoe kunnen we het belang van meertaligheid in de digitale omgeving verhogen?

Meest gemaakte fouten. Dutch Europa staat voor een grote uitdaging en is er slecht op stoppen met roken veel zweten. Dutch Het lijdt geen twijfel dat de begroting van de EU voor een grote uitdaging vormt. Of liever nieuwe woorden leren. Sprekers van grote uitdaging vertaling engels gebruikte talen of minderheidstalen hebben vaak geen toegang tot die diensten in hun eigen taal.

Dutch Dat is een grote uitdaginggrote uitdaging vertaling engels, maar de Raad moet die uitdaging wel aannemen. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "een grote uitdaging" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Ook in de database

Meer over Kijk in het forum voor voorbeelden en commentaar. Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "een grote uitdaging" in Engels. Jezelf verkopen: AIDA-methode.

Laten we contact houden. Beleid informatiemaatschappij. Gerelateerd Schrijfstijltips. Zoek meer woorden in het Engels- Nederlands woordenboek.

Zie ook:

Ikea eket planner

Toetsenbord geeft verkeerde letters

Garagebox huren gastelseweg roosendaal

Cadeaubon weekendje weg inleveren

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site arcelikbuzdolabiservisi.net vereist! © arcelikbuzdolabiservisi.net 2009-2021