Ik voel me slecht zwanger

Geplaatst op: 06.11.2020

Hoe het stopte, maakte voor mij niet uit: of dat mijn baby eruit ging of dat ik maar dood ging. Ik tel de weken echt af.

Zelfs nog gesport tot 2 weken voor de eerste geboren werd.? Hopelijk knap je snel op.. Ik en mijn 2 energie vreters kunnen de wereld weer aan!

Je kunt gaan aftellen! In samenwerking met Kek Mama. Maar kan best zijn dat t nu gewoon te lang geleden is en ik daarom niet meer doorheb hoe erg ik t eigenlijk vond :P. Zij heeft meteen een verloskundige bijgehaald, die de arts weer heeft gewaarschuwd.

Ik verwacht dat ze me binnenkort gaan inleiden omdat het de laatste tijd helemaal niet gegroeid was. Idd is dit nou zwanger zijn.

Als je een goede dag hebt maak je een uitstap en anders plan je het iets rustiger. Erg herkenbaar. Je bent in eerste instantie natuurlijk alleen maar super blij met je zwangerschap maar ik vind het idd ook zo belangrijk om open kaart te ik voel me slecht zwanger over de niet zo leuke kant.

Van beroep fitnesstrainer en non stop on the go, zelf ook een fanatieke sporter, want 1 dag niet getrainD is 1 dag niet geleefd!

Meest Gelezen

En dan zit ik huilend op de trap en voel me zo depri. Ik had een erg actieve baby en dat hielp me meerdere malen per dag er aan herinneren waarvoor ik dit deed.

Reageren Saskia 26 juni Wat goed dat je hierover schrijft. Maar ik voelde me nog zieker, vermoeider en depressiever in de weekenden of in de vakanties. Ik had dit ook. Reageren Roos 28 juni Precies, en dat is misschien ook wel logisch. Ik had gelukkig geen bekkeninstabiliteit of veel misselijkheid, maar ik kon vanaf 30 weken bijna niks meer, alles deed zeer.

  • Lees hier meer over zwangerschapskwaaltjes. Ik vind het tof dat je deze blog schrijft.
  • Ik ben zelf niet zwanger, maar hoop ergens in de komende jaren wel ook aan kinderen te beginnen. En dat mag!

Hi Ladies! Reageren Roos 28 juni Dankjewel meis. Reageren Lisan 14 februari Ik vind jouw blogjes altijd zo eerlijk en gezellig. Kan maar om de 3 dagen naar de wc gaan en dan is dit elke keer opnieuw een bevalling. Ik stel me dan anderzijds toch weer de vraag of het niet slecht is voor 'het kindje' ondanks dat de dokter me het ik voel me slecht zwanger heeft.

Zo zag ik het voor me haha.

Belangrijke tips

RE: 7w zwanger en voel me zo slecht Bericht door Gast » di jul 24, am meiske toch, nog maar zeven weken ver en al zo aan het zagen??? Ondertussen moest mijn man weer terug naar huis vanwege onze oudste die alleen lag, hij heeft gelukkig door alles heen geslapen. Aan de andere kant is er ook steeds meer bekend over effectieve behandelingen bij de aanstaande moeder en het mogelijk bedreigde kind.

De bachbloesems hebben haar redelijk goed kunnen ondersteunen bij het verwerken van de nare gebeurtenis, maar met de bevalling in het zichtwil ze graag nog een mix laten maken? Facebook Twitter WhatsApp Pinterest. Fijn om te horen dat ik niet de enige ben. Ben nog wel zeer moe en de misselijkheid verbetert voorlopig ook nog niet. Het overgeven gaat wennen maar ik moet niet te ver van ik voel me slecht zwanger wc verwijderd zijn.

MEER NIEUWS

Besef daarbij dat het net zo snel weer over kan gaan als dat het gekomen is. Ik kan niet wachten tot het eindelijk geboren is! Idd is dit nou zwanger zijn?!

Ik was stabiel, zeiden ze.

Hij maakte zichzelf wel kenbaar. Maand Heb ook een magnesiuminfuus gehad en morfine maar toen begonnen me longen in te klappen en de HELLP bleef maar door zetten. Wat ben ik de mensen gaan haten die me keer op keer vertelde dat ik blij mocht zijn dat ik berhaupt zwanger was. In week 10 en op dag ik voel me slecht zwanger of 12 van mijn antibioticakuur kreeg ik ook ineens intense jeuk overal.

De vermoeidheid was zo onnatuurlijk dat gaming toetsenbord en muis razer het ook gewoon niet kon plaatsen, ik voel me slecht zwanger. Lara verbrak het contact met haar moeder: 'Ik kon niet pre paard te koop tegen haar kritiek'.

Wat ontzettend naar voor je. Mijn man reed en ik hield haar stevig vast, luisterde of haar hartje nog wel klopte. Over het algemeen lees je toch alleen maar jubelende berichten over de mooiste mommy outfits of hoe fantastisch zwanger zijn wel niet is.

Boontje komt om zijn loontje

Reageren Nelly 28 juni Lieve meid, ALs ik zeg dat ik altijd al begon af te tellen zodra ik de positieve zwangerschapstest in mijn hand had………Nog 38 weken….. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website. Dit wil ik niet nogmaals meemaken..

Aan al diegene die zich ook door deze periode moeten 'slepen' heeeeeeeel veeeeeel moed en hopelijk kunnen we over enkele weken genieten.

Ik moet elke dag overgeven. Ik ben zelf 20 en nu 29 weken zwanger. En na ermee naar de weekendarts te zijn geweest was ik na twee dagen zo moe en ziek dat ik het opgaf. En ook dat is oke.

Zie ook:

Nike tech fleece set mens

Hoeveel dagen vruchtbaar voor eisprong

John frieda haarlak ultimate fixation

Voogdij aanvragen over kind

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Che 07.11.2020 11:49
Reageren Annagreet 27 juni Wat eerlijk van je om dit zo te schrijven! Dure grap, dat wel.
Nadeem 13.11.2020 16:59
Ik, Rosanne, ben gewoon zwanger.
Judi 10.11.2020 02:23
In samenwerking met Kek Mama.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site arcelikbuzdolabiservisi.net vereist! © arcelikbuzdolabiservisi.net 2009-2021