Maarten van der weijden foundation

Geplaatst op: 08.10.2020

De actie was beide keren via alle Nederlandse media en over de hele wereld te volgen en werd massaal gesteund. Documentaire Maarten van der Weijden: "Het moet zo extreem" De afgelopen 80 dagen is Olympisch zwemkampioen Maarten van der Weijden gevolgd door een cameraploeg voor een documentaire.

Familieman Getrouwd met Daisy, vader van Phileine en Robien. Ook dit keer om geld op te halen voor kankeronderzoek. Andere berichten waar u mogelijk interesse in zou hebben. Maarten zet zich in voor kankeronderzoek, omdat hij anderen het geluk gunt dat hij zelf heeft gehad. Met zijn stichting, de Maarten van der Weijden Foundation , heeft hij in een jaar ruim 11 miljoen euro ingezameld. Hij legt uit hoe hij zich voorbereidde op deze epische monstertocht, wat hem hielp om tot het uiterste te gaan en hoe hij deze veelbewogen periode nu écht heeft beleefd.

Deze wordt zondagmorgen uitgezonden op Ziggo Sport kanaal

Bovendien is hij al jaren maarten van der weijden foundation van KWF Kankerbestrijding. De afgelopen dagen is het aantal donaties voor kankeronderzoek opnieuw sterk gestegen. Hij had het geluk van de ziekte te herstellen. Maarten van der Weijden: 'Ik kan alweer een beetje lopen' Source: rtlnieuws. Maarten wil met zijn verhaal graag anderen inspireren om ook het beste uit zichzelf te halen.

Net als het accepteren van pech.

  • Maarten zwom hiervoor de Elfstedentocht in en , waarbij hij in na km niet meer verder kon en in de volledige tocht van km uitzwom. Daarnaast kunnen meezwemmers zelf kiezen voor welk van de 11 doelen zij specifiek geld willen ophalen.
  • Voormalig kankerpatiënt.

Andere berichten waar u mogelijk interesse in zou hebben. Vrijwilliger Maarten heeft zijn eigen stichting, de Maarten van der Weijden Foundation. Wij werken voor NGOs, stichtingen, politieke partijen, onderwijsinstellingen, musea, culturele organisaties, religieuze instellingen en stichtingen van bedrijven die zich bezig houden met corporate responsibility. In augustus kon hij na km niet meer verder. Wij zijn erg blij dat we door sponsors dergelijke overeenkomsten kunnen sluiten.

Open Water. Familieman Getrouwd met Daisy, vader van Phileine en Robien.

  • In augustus kon hij na km niet meer verder.
  • Maarten van der Weijden: 'Ik kan alweer een beetje lopen' Source: rtlnieuws. Maarten zijn visie op het hebben van kanker is dat je domme, domme pech hebt en dat het geen kwestie is van 'vechten' om te kunnen herstellen.

Van der Weijden doet vanaf 21 juni a! Olympisch kampioen. Maarten de spreker. Na zijn zwemcarrire werd Maarten ondernemer en motivational speaker! Over de Maarten van der Weijden Foundation: De stichting is in opgericht om geld op te halen in het belang van de kankerpatient, maarten van der weijden foundation.

11 stedenzwemtocht 2020 gaat niet door

Dat dit niet altijd zonder slag of stoot gaat, hoort voor Maarten bij het leven. Tussen en was Maarten in totaal zeven keer Nederlands Kampioen op verschillende onderdelen en afstanden. Daarom zwemt Maarten nog steeds en levert hij aansprekende prestaties:.

Zelfstandig ondernemer Spreker en theatermaker. Download het volledige persbericht hier. Daarnaast kunnen meezwemmers zelf kiezen voor welk van de 11 doelen zij specifiek geld willen ophalen. Hij legt uit hoe hij zich voorbereidde op deze epische monstertocht, waardoor iRaiser marktleider is in Europa op het gebied van online fondsenwerving.

Huldiging Maarten van der Weijden zondagmiddag in Waalwijk Source: bd, maarten van der weijden foundation.

Maarten van der Weijden moet Elfstedenzwemtocht afbreken

Andere berichten waar u mogelijk interesse in zou hebben. Over iRaiser Nederland: iRaiser is een leverancier van SaaS oplossingen voor non-profit organisaties. Maarten van der Weijden foundation tekent nieuw contract met iRaiser Events. De actie was beide keren via alle Nederlandse media en over de hele wereld te volgen en werd massaal gesteund.

In datzelfde jaar werd hij in Sevilla wereldkampioen op het onderdeel 25 km. Een groot deel van deze donaties is via het online donatieplatform van iRaiser gedaan.

In slaagde hij erin de tocht als eerste persoon ooit zwemmend te volbrengen. Maarten van der weijden foundation afgelopen dagen is het aantal donaties voor kankeronderzoek opnieuw sterk gestegen. Maarten zwom hiervoor de Elfstedentocht in enwaarbij hij in na km niet meer verder kon en in de volledige tocht van km uitzwom.

Begin kreeg Maarten namelijk zelf leukemie? De eerste activiteit van de stichting was de organisatie van de 11stedenzwemtocht, waarmee ruim 5 miljoen euro voor kankeronderzoek is ingezameld. Lees bericht, maarten van der weijden foundation. In minder dan een jaar heeft de stichting ruim 11 miljoen euro ingezameld voor kankeronderzoek?

Select country

Over iRaiser Nederland: iRaiser is een leverancier van SaaS oplossingen voor non-profit organisaties. Spreker en theatermaker. Maarten van der Weijden Foundation.

Maartens verhaal is  persoonlijk en oprecht, zonder al te veel poespas.

About cookies. Maarten kreeg in  de diagnose kanker acute lymfatische leukemie en had het geluk te herstellen. Hij had het geluk van de ziekte te herstellen.

Zie ook:

Centrum 01 den haag parkeren

Samsung tablet opnieuw opstarten

Mijn oprechte deelneming met het overlijden

Huis lekker laten ruiken na gourmet

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Miles 17.10.2020 13:34
Onze Sales Manager Leontine Vreeke heeft in meerdere gesprekken met Maarten goed kunnen zien waar zijn ambities liggen en kunnen aangeven wat de mogelijkheden zijn van ons vernieuwde platform.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site arcelikbuzdolabiservisi.net vereist! © arcelikbuzdolabiservisi.net 2009-2021