Nefit ecomline hr storingscode 6

Geplaatst op: 21.11.2020

Sinds 2 jaar krijg ik regelmatig een A6 code. Alles gebaseerd op een bepaalde korte levensduur Ik heb zo'n beetje alle storingen al gehad. Gelukkig maar want volgens week gaan wij een week naar Oostenrijk.

Ik heb alle relais vervangen en de onstekingsspoel heb ik vervangen door een autobobine die ik aan de buitenkant van de logicakast heb geschroeft. Slijtage van de ionisatiepen is te herkennen aan de pen die in een puntvorm uitloopt, deze pen behoort volledig recht te zijn met een stompe voorkant.

Hoe moderner de ketel, hoe mooier de buitenkant maar hoe schamel de binnenkant, veel plaatstaal en puntlassen. Als UBA goed is, krijgt wellicht het gasblok geen 24 volt omdat gemeten wordt dat de voordruk niet goed is ingesteld. Wat kan hier de oorzaak van zijn. Nefit heeft wel storingsdienst in het weekend.

Wat is het probleem als de ecoline hr 6 knippert Ikea bedden tweepersoonsbedden op om Hij doet het weer.

Peter Woonplaats: Rijen Code 6 is waarschijnlijk een versleten ionisatiepen, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel of niet mee geholpen bent. Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, controleer dit en vervang het eventueel! Related posts Show more, nefit ecomline hr storingscode 6.

Nu, na 6 maanden weer hetzelfde probleem, code 6A, niet via resetten te verhelpen.
  • Zoekt er iemand tuin-en of klushulp voor een lage prijs?
  • Oorzaak: geen 24V ac op de hoofdgasklep. Ik heb mijn ventilator al even omgewisseld maar toen kreeg ik ook meteen een code 6.

Uw antwoord

Diverse pogingen van Feenstra bij wie ik een uitgebreid onderhoudscontract heb, hielpen maar tijdelijk. Voordruk kan ik niet zelf meten volgens mij, dat vergt hele precieze manometer volgens de Nefit manual.

Ik kan op internet helaas geen foto van een ionisatiepen vinden en heb daarom geen vergelijkingsmateriaal. Ik sinds ongeveer een jaar last van een klap zodra de ketel aanslaat. TuinKlushulp 19 Jul U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien. Van Nefit heb ik ook nog niets gehoord.

  • E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.
  • Peter Woonplaats: Rijen Oorzaak: geen 24V ac op de hoofdgasklep.

Deel een link naar deze vraag via emailTwitter of Facebook. Kortom de Logica is slecht. De pen is niet stomp maar lijkt aan het uiteinde wel afgebroken te zijn. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is, nefit ecomline hr storingscode 6. Wel naar nieuwe ketels gekeken, maar kunnen niet tippen aan de degelijkheid van de Nefit.

3. selecteer foutcode

Echter, dat was hij eerst 16 jaar wel, dat kan toch niet zomaar veranderen? Brunekreeft 1 May Onze afzuigkap heeft een afvoer naar het platte dak met een pvcbuis omhoog en dan 1bocht naar beneden.

Is waarschijnlijk een ionisatie fout.

De relais op de UBA hoor je wel schakelen en de relaispolen zien er ook nog goed uit. Een medewerker van Nefit heeft verteld dat het aan de spiraal in de boiler ligt nefit ecomline hr storingscode 6 dat dit niet verholpen kan worden.

Bonjorno 21 Nov Feenstra moet het gewoon oplossen. Sommige onderdelen worden heet door te krappe koeling.

Alles gebaseerd op een bepaalde korte levensduur Ik heb zo'n beetje alle storingen al gehad. Na twee dagen staat er nu weer een 6A op het display. Dat is nu eventjes mijn enige verklaring. Ben ik op de goede weg of moet ik uitgaan van kapot gasblok of nog iets anders?

  • Onderwerpen lijst Nieuwe reactie.
  • Kent u iemand die het antwoord hierop weet?
  • Voordruk kan ik niet zelf meten volgens mij, dat vergt hele precieze manometer volgens de Nefit manual.
  • Feenstra moet het gewoon oplossen.

Ik denk dat nefit ecomline hr storingscode 6 niet aan de ventilator ligt? Gaat na een reset ventilator draaien, volgt er na enige seconden een ontbranding of blijft deze totaal uit, niet meer dan zo n 5 volt Ketels kunnen anders raar reareageren. De nul over de aarde moet ik nog altijd opmeten. Kent u iemand die het antwoord hierop weet.

Wat is het probleem als de ecoline hr 6 knippert Geantwoord op om Daarna niet meer. Wat kan hier de oorzaak van zijn.

Op de hoogte blijven

Jai Alles gebaseerd op een bepaalde korte levensduur Ik heb zo'n beetje alle storingen al gehad. Als ik de stekker eruit haal en er opnieuw insteek dan is het probleem niet verholpen. Moet rond de 0 zijn, niet meer dan zo n 5 volt Ketels kunnen anders raar reareageren.

Wel naar nieuwe ketels gekeken, maar kunnen niet tippen aan de degelijkheid van de Nefit? Aanvankelijk was deze via resetten te verhelpen. Dat was voor mij juist de reden om hem open te schroeven?

Zie ook:

Eenmalige uitkering bruto naar netto

Aan de kust lyrics

Red bull crosshelm kopen

Beschermhoes iphone se 2020 bolcom

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Debra 28.11.2020 06:34
Sommige onderdelen worden heet door te krappe koeling.
Charissa 25.11.2020 05:45
Matthé Woonplaats: UIthoorn Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel of niet mee geholpen bent!
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site arcelikbuzdolabiservisi.net vereist! © arcelikbuzdolabiservisi.net 2009-2021