Waar zit de oliedruksensor seat ibiza

Geplaatst op: 07.01.2021

Send a private message to Wouxy. Nou ik vind dat maar raar Ik vind het wel vreemd dat je door het niet goed werken van de nulast schakelaar geen olie druk kan meten :-? Switch to Threaded Mode.

Bij mij was de printplaat gaar. Geef mij dan maar de minder 'in-your-face' digitale oplossing of als het dan wat extremer mag zijn, de Nissan GTR 'monitor' oplossing.

Wat nu? Mijne is altijd 3 stationair en tegen de 5 of zelfs over de 5 bar als ik rijd Zelf je auto uitlezen?

Bericht 22 okt. Ik maak ze wijs dat ik porno kijk. Een brandend olielampje geeft vaak aan dat er iets mis is met het oliepeil of de oliedruk. Add Wouxy to Your Buddy List. Om er bij een probleem achter te komen welke sensor waar zit de oliedruksensor seat ibiza problemen geeft wordt de elektronica van de auto uitgelezen.

Posts van vandaag Als gelezen markeren Ledenlijst Calendar.
  • Sensors die het meest gezocht worden: Nokkenassensor Lambdasonde sensor Krukassensor Temperatuursensor Gasklep positiesensor Oliedruksensor.
  • Dan heb je in ieder geval oliedruk, en hoef je niet bang te zijn dat je blok in puin loopt door een overleden oliepomp. Het komt regelmatig voor dat het olielampje van uw auto brandt door problemen met de oliedruk.

[SEAT] [Ibiza 6L] AZQ 1.2, olielampje en 3x akoestisch geluid

Find all posts by JVW Wat nu? Het kunnen de sensoren zijn, maar het kan ook goed een connector in je dash zijn die een beetje los zit Klein en groot onderhoud, verschilende reparatie mogelijkheden, accu en airco service enz. Lees hier meer over kosten auto onderdelen. Dit is op je evo9 zeker?

  • Weet iemand hier meer over zo'n nulast? Veel succes met de meeting.
  • Storingscode auto uitlezen: Door de elektronica is de auto van tegenwoordig een stuk comfortabeler maar vooral ook ingewikkelder geworden wanneer er zich problemen voordoen is het bijna niet meer te doen de storing met een multimeter en de bijbehorende elektrische schema' s  op te lossen.

Zoals jullie misschien kunnen lezen is het probleem al opgelost, waar zit de oliedruksensor seat ibiza. Ik zal kijken of ik vandaag even langs de Audi dealer kan gaan voor een meting. En vanaf welke olietemperatuur beginnen de heren pas gas te geven. Meerdere malen Je haalt zoals velen wat zaken door elkaar. Bericht 17 okt Last Uploads.

Dus de sensor aan de voorkant is diegene die afgaat tijdens het rijden als de sensor geen massa maakt bij een x aantal bar oliedruk. Na alle bedrading te hebben nagelopen kon het nog eigenlijk maar 1 ding zijn en dat was pokemon master trainer bordspel spelregels nederlands massa probleem.

Hulp nodig?

Die aparte meter s kosten dikwijls meer dan een digitale totaaloplossing maar los daarvan is de look voor mij een beetje teveel 'Fast 2 Furious'-achtig.

Email this Page. Oliedrukmeter gemeten? Er zal dan ongetwijfeld wel weer een nieuwe pakking tussen moeten denk ik??

Hallo, dan weet je waar je aan toe bent. Pagina 1 van 2 1 2 Laatste Spring naar pagina:. Zou ik te dunne olie gekregen hebben of moet ik de oplossing voor mijn probleem ergens anders zoeken?. Zo heb je de sensoren buiten de motorruimte en sensoren die de motor zelf nodig heeft.

In ieder geval even een drukmeting laten doen, Heb een soort gelijk probleem gehad.

Oorzaken van een brandend olielampje

Heb dit ook gehad. Als deze geplaatst is heb ik dus de keuze, ofwel via ODB met een Android app ofwel via zo'n meter? Standaard wordt het oliefilter vervangen tijdens een onderhoudsbeurt.

De oliedruk is volgens de oliedruk meter in de auto stationair 3bar en als ik vol gas geef tegen de 5 of net iets meer dan Join Date: Mar Posts: 1, Brrrrrrrrrr moet er niet aan denken. Bericht 23 okt Nog steeds niets Ik heb hem nog niet laten repareren. Nu is mijn vraag of hard knobbeltje in nek werkt voor een Seat Ibiza van om de olietemperatuur te kunnen uitlezen. Er als eerste een andere sensor inschroeven is centjes-technisch wel het slimste?

SEAT Leon 1. Omdat alle informatie in de auto computer wordt opgeslagen kan Indien zich een probleem voordoet de ECU Electronic control unit ofwel de computer Zelfs mijn vriendin viel het op en dat wil waar zit de oliedruksensor seat ibiza zeggen. Lees hier meer over uitlezen auto.

Kies een productgroep

Lijkt me wel OK, trouwens. Hoe meten? Show Printable Version. Labels: Geen.

Find all posts by JVW. Inloggen of aanmelden. Gezocht: deftige chauffeur CE wonende regio Mechelen - Willebroek voor binnenlandse distributie, indien interesse stuur pm. Autoverleden - schadeverleden via kenteken of chassisnummer opvraagbaar.

Zie ook:

De brug active mierlo

Britse korthaar silver tabby kitten

Rare schokken in lichaam

Het weer maspalomas maart

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Ryanne 14.01.2021 05:18
Iedereen erg bedankt voor het meedenken.
Klaartje 11.01.2021 05:02
Is het lang geleden dat uw Toyota een onderhoudsbeurt heeft gehad?
Naciye 08.01.2021 03:10
Kosten auto onderdelen - kosten per onderdeel: Bij het aanbod van zowel gebruikte als nieuwe auto onderdelen kan de prijs aanzienlijk schelen.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site arcelikbuzdolabiservisi.net vereist! © arcelikbuzdolabiservisi.net 2009-2021