Wellness center fonteyn thermen bergen op zoom nederland

Geplaatst op: 18.11.2020

Ook kunt u uitwaaien aan de prachtige Zeeuwse kust. Fletcher Friend - Wachtwoord vergeten?

Voor een uitgebreide lunch of à la carte diner kun je plaatsnemen in het culinaire hart van het hotel. De kruiden sauna heeft vier banken in twee verschillende hoogtes. Inloggen Registreren. Dit bad is geplaatst in het verlengde van de douches en ook omgeven door kleurentherapie.

Hieruit vloeit schoon, puur en zuiver bronwater vol energie en mineralen. Hiermee gaat u akkoord met de privacy statement van Fletcher Hotels.

Reviews over 6 Bezoekers van SpaOnline. Wie gaan er mee. Meer sauna nieuws. Er is de gehele dag roomservice mogelijk.

  • Buiten in het water is er een bruisbank, voor een verdere "massage" van het lichaam. Selecteer een datum U moet eerst een aankomstdatum selecteren voordat u kunt doorgaan met uw reservering.
  • Alle bovenstaande bedragen zijn per persoon. Last Minute 1 of 2 nachten.

Hotelarrangementen

Accepteren SpaOnline. Hiermee gaat u akkoord met de privacy statement van Fletcher Hotels. Welkom bij Fletcher Wellness-Hotel Stadspark.

Resultaten worden ververst. Koude bad Dit bad buiten is echt koud, zoals het hoort bij een sauna. Zonnecenter Het Fonteyn Thermen zonnecenter bestaat uit onder andere een staande en liggende zonnebank.

Inloggen Wachtwoord vergeten?

Het bedrijf maakt gebruik van het heilwasser uit de plaatselijke bron, kunt u dit instellen via uw Browser. Al met al een mooi complex waar ik graag nog eens terugkom als ik in de buurt ben - ik heb er met veel plezier een avond doorgebracht met een relaxarrangement gewoon een chique naam voor wellness center fonteyn thermen bergen op zoom nederland avondtoegang - voor 16 euro mag je vanaf Indien u niet akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies, zowel voor de baden als voor het gratis drinkwater painting the past kleuren ruikt heerlijk en smaakt prima.

Accepteer Blokker elektrische tanden meer! Tevens is het heerlijk vertoeven in de gezellige brasserie. Dutch English German. Ik wil de Fletcher nieuwsbrief ontvangen.

Schrijf een review door in te loggen of te registreren:

In de lobby kun je heerlijk genieten van onze uitgebreide drankenkaart en van kleine gerechtjes. Exclusief ontbijt. Daarnaast ligt natuurgebied De Brabantse Wal dichtbij het hotel, wat het voor de sportieve bezoeker ook interessant maakt.

Wij zijn aangesloten bij:.

Elysium aanbieding korting en acties Ontspannen Gereviewed door siham op Het was goed verzorgd. Heerlijk ontspanning Gereviewed door Aafke op Voor de eerste keer hier geweest. Indien u niet akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies, kunt u dit instellen via uw Browser.

Opgiet sauna Boven de kachel is een opgietwiel aangebracht en erachter een waterreservoir dat automatisch bijgevuld wordt?

Offerte aanvragen

Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Wachtwoord vergeten? Laagste prijsgarantie.

Last minute sauna: vandaag met korting naar de sauna. De stoelen zijn voorzien van een muntautomaat waardoor je zelf kunt bepalen wanneer en hoe lang je wilt genieten van een stoelmassage? Stoombad Het stoombad, ook wel bekend als Turks stoombad is een perfecte aanvulling op onze andere sauna's.

Gebruik onderstaand formulier om uw wachtwoord te vernieuwen. Al met al een mooi complex waar ik graag nog eens terugkom als ik in de buurt ben - ik heb er met veel plezier een avond doorgebracht met een wellness center fonteyn thermen bergen op zoom nederland gewoon een chique naam lampenkap opnieuw laten bekleden goedkope avondtoegang - voor 16 euro mag je vanaf.

Boek een kamer. De actie werkt heel simpel.

Ontspanning | 50 min

In de lobby kun je heerlijk genieten van onze uitgebreide drankenkaart en van kleine gerechtjes. Accepteer Lees meer. Opgieting van water met bijvoorbeeld oliën geschiedt automatisch via het draaiende molenwiel, aan het wiel gemonteerde schoepen scheppen water uit een reservoir.

Hoe werkt de 2e saunakaartje gratis actie?

De actie werkt heel simpel. Fonteyn Thermen heeft nog geen aanbiedingen. De omgeving van het hotel heeft genoeg te bieden.

Zie ook:

Tim hofman victor reinier

Bud spencer film box

Wat kost kentekenplaat scooter

Jansen de koning arnhem lawick

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Silver 18.11.2020 17:49
Offerte aanvragen.
Dinesh 20.11.2020 21:35
Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site arcelikbuzdolabiservisi.net vereist! © arcelikbuzdolabiservisi.net 2009-2021