Whatsapp backup restore iphone

Geplaatst op: 05.11.2020

Voor zover ik weet, is deze berichtenapp compatibel met zowat alle mobiele besturingssystemen op de markt zoals iOS, Android, Symbian en Windows. Merk ook op dat: iTunes een back-up maakt van instellingen, contacten, oproeplogs, foto's, berichten en etc.

De software wordt automatisch gestart zodra deze is voltooid. Dank zij uw procedure kreeg ik al mijn gegevens terug op de nieuwe iPhone! Let op : Deze functie wordt niet ondersteund in Duitsland. Voer je e-mailadres in en tik op Stuur. Hi - thanks for the above guide. Vervolgens krijg je meerdere back-upbestanden als je eerder hebt gemaakt.

Ja Nee.

Zie ook dit artikel. Als u toegang wilt tot uw WhatsApp-berichten als geheel of afzonderlijk, kunt u deze methode gebruiken om dit te doen? Trucje om snel iOS schermafbeeldingen te delen. Of tik op Meer voor aanvullende opties. Kies een gewenste en de gegevens worden opnieuw gesynchroniseerd, whatsapp backup restore iphone. Indien u hier iets invult dan wordt uw opmerking behandeld als spam.

WhatsApp geschiedenis overzetten van IOS naar Android

Met meer dan 1,5 miljard gebruikers en meer dan 65 miljoen berichten die dagelijks via de app worden verzonden, is WhatsApp een van de populairste berichten-apps wereldwijd. Blijf op de hoogte met de appletips app, Safari push meldingen of volg ons via Twitter , Facebook of Instagram.

Of een draagbare  zonnelader? Kies een gewenste en de gegevens worden opnieuw gesynchroniseerd. Verwijderde WhatsApp-berichten kunnen snel worden hersteld van een iPhone-back-up in 3 stappen: Download en installeer iPhone Backup Extractor Zoek een geschikte iTunes- of iCloud-back-up Gebruik iPhone Backup Extractor om de berichten te herstellen WhatsApp-gesprekken worden niet opgeslagen op de servers van WhatsApp, dus het is niet mogelijk om ze rechtstreeks vanuit de app zelf te herstellen.

Start iPhone Backup Extractor en selecteer uw back-up aan de linkerkant. Als de reservekopie werd gemaakt via iCloud Drive, kun je deze reservekopie alleen herstellen op een nieuwe bril wennen met iOS 9 of nieuwer, whatsapp backup restore iphone.

Kies bij voorkeur het netwerk dat je het meest gebruikt. Of een draagbare  zonnelader. Ben je je iOS-gegevens kwijt.

WhatsApp geschiedenis overzetten van Android naar IOS

Hier adverteren - Advertise here. Klik op Extract om de geselecteerde berichten als PDF uit te pakken. Alle rechten voorbehouden.

Probleem melden? Controleer hiervoor of uw apparaat niet wordt opgeladen of aangesloten via USB iCloud-back-ups kunnen automatisch worden bijgewerkt en overschreven als het apparaat is verbonden iets het hoofd bieden definitie Wi-Fi, opladen en vergrendelen, whatsapp backup restore iphone.

Kenmerk van iOS-gegevensback-up en -herstel :. Download nu of haal het voor MacOS? Vervolgens verschijnt er een welkomstbericht waarin u wordt gevraagd om de chatgeschiedenis te herstellen.

Reservekopieën activeren voor WhatsApp op een iPhone

Back-ups bekijken in WhatsApp. Met behulp van deze software kunt u gegevens zoals WhatsApp-berichten en -bijlagen, foto's, contacten, video's, oproeplogs, SMS, documenten en nog veel meer herstellen.

Wat krijgt deze website betaalt van Imazing? WhatsApp zal vragen of je je chatgeschiedenis van iCloud wilt herstellen; tik op Restore Chat History om door te gaan.

Een app die dit kan is iMazing.

Kies ervoor om de aangepaste back-up op uw apparaat te herstellen. Het komt voor dat Apple eerst wil dat je beveiligingsinstellingen aanscherpt. Klik met de rechtermuisknop op het bestand ChatStorage.

Je moet minstens iOS 9 whatsapp backup restore iphone nieuwer gebruiken en de iCloud Drive outlook contactpersonen importeren android ingeschakeld te zijn. Deze aanpak werkt alleen bij gebruik van hetzelfde telefoonnummer en iCloud-account. Het scanresultaat wordt weergegeven in de categorien aan de linkerkant. Stap 1.

Slimme tips

Als je geen idee hebt van hoe een iPhone te back-uppen. Nog een tip: Log voor de overstap even in op  icloud. Beste Roland, bedankt voor uw advies. Volg ons.

Onlangs vroegen veel mensen om hulp: hoe WhatsApp verwijderde berichten van de iPhone te herstellen. Controleer of er genoeg ruimte vrij is op je iPhone om de reservekopie te herstellen. Deze methode werkt vanaf iOS 8 tot de nieuwste versie.

Zie ook:

Interval training schema 5 km

Luxe wellness weekend duitsland

Platenspeler aansluiten op sonos playbar

Vacatures de postkamer nijkerk

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Olger 10.11.2020 03:51
Skip to content Nieuwe iPhone?
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site arcelikbuzdolabiservisi.net vereist! © arcelikbuzdolabiservisi.net 2009-2021