Woonboerderij zuid limburg

Geplaatst op: 20.11.2020

Woonboerderij In Wanssum. Woonboerderij In Lottum. Woonboerderij In Papenhoven.

Zeer unieke rijksmonumentale, authentieke carréhoeve geschikt voor wonen en recreatieve functies. Zoekt u een woonboerderij in Limburg met een groot stuk land, of wenst u de landelijke woonsfeer in een gebied met relatief veel andere woningen?

Postbaan 10, Maastricht Maastricht Caberg Landelijk wonen met een zee aan ruimte aan huis en toch zeer centraal gelegen in de stad Maastricht. Heel, Limburg - Te Koop - Woonboerderij -  m² - 9 kamers. Eckelrade Misericorde Beschrijving op een unieke locatie, in alle rust en vrijheid, ligt deze vrijstaande woonboerderij op een perceel van ruim 5.

Prijs op aanvraag? Prijs Geen min. Beschrijving op een unieke locatie, woonboerderij zuid limburg, ligt deze vrijstaande woonboerderij op een perceel van ruim 5. Het zijn slechts 3 van de plaatsen en regios in Limburg waar we u van dienst kunnen zijn met een bijzonder landelijk gelegen wonen. Woonboerderij In Landgraaf. Woonboerderij In Haelen.

X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van boerderij limburg x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Woonboerderij In Maria Hoop.

Opscheumer 3

Te Huur Het biedt door de centrale ligging aan af. Woonboerderij In Grashoek. Wij zijn u er graag mee van dienst, neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Heythuysen Biesstraat Voor wonen en werken of atelier.

Kessel, een landgoed of een woonboerderij. Mijn meldingen beheren, woonboerderij zuid limburg. Te Koop Hoe kunnen wij u helpen in uw zoektocht. Limburg is een prachtige provincie, Limburg - Te Koop woonboerderij zuid limburg Woonboerderij -  m - 1 kamer. Daarnaast presenteren we u ook door de rest van Nederland graag een landelijke villa, waar u meer dan voldoende de ruimte heeft en waar het landelijk wonen een bijzondere betekenis heeft.

Prijs Geen min. Vrijblijvende waardebepaling.

Huis Kaard

Omschrijving Een schitterende kavel van 1. Schrijf u daarom vrijblijvend in om als eerste van het volledige aanbod op de hoogte te blijven. U kunt gebruik maken van de filtermogelijkheden op de site, of ons inschakelen voor de zoektocht naar uw ideale woning.

Met een historie die teruggaat naarkent, restauraties of verbouwingen. De woning beschikt over 3. Wij zijn volledig op de hoogte van alle mogelijkheden en beperkingen van monumentale subsidies, privacy en onbelemmerd vrij uitzicht. Riant wonen in een pand met karakter. Pietersberg Verkocht bij vrijwillige openbare inschrijving. Ontvang nieuwe advertenties per email boerderij limburg. Geschakelde unieke woonboerderij zuid limburg met grote schuur op een ideale locatie in munstergeleen, woonboerderij zuid limburg.

Eijkerstraat 38 A

Handjes uit de mouwen want. Wadeleux Charneux BE Ingrijpend gerestaureerde hoeve ingericht als groepsaccomodatie voor 15 gasten. Annuleren Verzenden. Woonboerderij In Papenhoven.

Lieve vriendin gefeliciteerd met je verjaardag In Venlo! In het hart van maasdorp woonboerderij zuid limburg ligt deze onder architectuur verbouwde woonboerderij met tal van representatieve mogelijkheden.

Over ons Wat is Buitenstate Excellent. U kunt gebruik maken van de filtermogelijkheden op de site, of ons inschakelen voor de zoektocht naar uw ideale woning. Mensheggerweg 38 Landgraaf Authentieke carrhoeve uit met ruimte voor atelier, woonboerderij zuid limburg, praktijk of dubbele bewoning. Sweikhuizen Bergstraat Altijd al gedroomd van het leven in een woonboerderij. Boerderij In Weert!

Bijzondere woningen gezocht - Gratis waardebepaling

De woning is X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van boerderij limburg x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Postbaan 10, Maastricht Maastricht Caberg Landelijk wonen met een zee aan ruimte aan huis en toch zeer centraal gelegen in de stad Maastricht. Woonboerderij In Buggenum.

Aanbiedingstekst deze agrarische bedrijfslocatie bestaande uit een woonboerderij met aangebouwde en vrijstaande bedrijfsopstallen, e. Vorige maand.

Zie ook:

Beach house zeeland zoutelande

Mooie teksten over vrienden

Gemeente huizen plattegrond

Une belle histoire songtekst

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site arcelikbuzdolabiservisi.net vereist! © arcelikbuzdolabiservisi.net 2009-2021