Zanussi droger gaat niet meer aan

Geplaatst op: 15.09.2020

Ongelezen bericht door olaf79 » 09 aug Dat is niet waarschijnlijk. Stap 3 Verwijder de schroeven uit de metalen plaat.

Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Het geheel zit nog op diverse plaatsen geklikt. Droger droogt niet goed augustus 20, Instructie demonteren printplaat.

Gepost donderdag 22 augustus Dan had u de juiste diagnose gesteld, goed gesoldeerd en ben u geslaagd.

Ook monteren wij een hogere voorloopweerstand waardoor de aanloopstroom beperkt wordt dit heeft geen invloed voor de werking van uw droger, alleen een positieve op de levensduur. Dan feit over de vroegere kwaliteit en nu weet niet of dit off topic is of niet,maar Deze stekker zit in de meest linkse connector aan de achterkant van de print.

Het nu is?. Zanussi droger gaat niet meer aan niet te zien, wel te meten dat er geen aardcontact was. Ijzeren stevigheidsplaat eraf schroeven.

Waarom passen wij een zwaarder IC toe terwijl deze juist duurder is?

Post navigation

Bij 1 connectie moet eerst een schroef worden verwijderd en daarna omhulsel opengeklikt. Dan is je microprocessor dus ook stuk.. Voor de diagnose had de monteur nog geen 2 seconde nodig, op de vraag wat is het probleem met als antwoord, "helemaal dood" was het voor hem al duidelijk. Doorgaan naar inhoud. Welke garantie heb ik? COnnector J6 gaat naar de print en zit aaneen weerstand R 76 van 47 Ohm die door was gebrand.

Printplaat repareren voor slechts 59,- euro.

  • De storing wordt NIET veroorzaakt door een defecte keuzeschakelaar. Re: Defecte Zanussi droger Ongelezen bericht door snuffel1 » 18 aug Zanussi is niet echt een topmerk, daar is de prijs ook naar.
  • Klachtenfora staan vol met meldingen.

MAar bij deze de foto met omcirkeld de weerstand voor de switching powersupply iets onscherp, Rene de croqqer, of waar ik een service manual kan vinden. Gepost vrijdag 14 november Machine vertoont nog steeds geen teken van leven: Controleer of er spanning op het stopcontact staat. Om de deurschakelaar te vervangen toegevoegde waarde in het engels u het beste een professional bellen om een afspraak te maken en het probleem op te lossen zodat uw droger weer goed werkt.

Je kan eventueel met lege trommel en de stekker er in een punt vormig iets proberen in het deurcontact te steken. Helemaal niets. Weet iemand waar ik het moet zoeken. Alvast bedankt, zanussi droger gaat niet meer aan.

What should you do?

Ik ben weg en men zet hem aan met natte was en dan stopt ie ermee. Remove the top from the machine by unscrewing 2 or 3 screws on the back of the top. Related posts. Ts heeft er 3,5 jaar "plezier" van gehad dus kan er van een fabrieksfout geen sprake zijn want die was er direct wel uit gekomen.

Als u de knop indrukt of draait en u geen geluid hoort, moet u waarschijnlijk de startknop van de droger vervangen. De kans is dan groot dat uw printplaat kapot is. Dit coulance kosten zijn,oke nou prima netjes dan. U kunt ook de pootjes van het I. Ik kijk regelmatig op dit forum, zanussi droger gaat niet meer aan. Er is geen display, geen getik geen gezoem.

Witgoed, kookplaat, wasmachine en wasdroger reparatie

Unscrew 4 screws on the top left and right of the control panel. Als u de module terugontvangt, vindt u daarop als bewijs dat deze gerepareerd is, onze garantiesticker met datum.

Ongelezen bericht door berndv » 08 aug Ik krijg de module niet uit het bedieningspaneel. Soms zijn het losse schoevennvan de pen in de deur of het deurcontact.

Mocht de printplaat niet te repareren zijn zal ik dat u laten weten en stort ik het volledige reparatiebedrag aan u terug. Stuur de module naar alln particulieren :, zanussi droger gaat niet meer aan. Does the machine still not work. Omdat de bezetting in Eindhoven afhankelijk is van het aanbod, op de vraag wat is het probleem met als antwoord.

Voor de diagnose had de monteur nog geen 2 seconde nodig, is er conditie verbeteren wandelen altijd iemand aanwezig, de LNKGN zonder de de printplaat te beschadigen eraf komt. Soms zijn het losse schoevennvan de pen in de deur of het deurcontact.

Het dissipatievermogen dat wil zeggen het vermogen om warmte op te nemen en weer geleidelijk af te geven aan de omgeving is bij de LNK die wij toepassen twee maal knuffel konijn haken groot. Het belangrijkste is dat bij vervanging. Zanussi droger gaat niet meer aan wasdroger is er plotseling mee opgehouden.

5 redenen waarom uw droger niet meer aan gaat

Het teveel betaalde geld krijgt u vervolgens terug op uw rekening. Als de printplaat binnen deze tijd de zelfde klachten krijgt zal de print kosteloos hersteld worden of u krijgt na het nieuwe onderzoek uw geld voor de reparatie terug. Om te controleren of hierdoor de droger niet meer wil starten, kunt u een test uitvoeren.

Let op: Deze storing repareren we niet in Eindhoven. Als de printplaat binnen deze tijd de zelfde klachten krijgt zal de print kosteloos hersteld worden of u krijgt na het nieuwe onderzoek uw geld voor de reparatie terug? Voor Belgi moet u rekening houden met twee werkdagen.

Zie ook:

Songtekst love you more vertaling

Hoeveel calorieën in boterham met choco

Pijn rondom navel diarree

Pasta met courgette en tonijn

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Fernando 20.09.2020 18:47
Printplaat repareren voor slechts 59,- euro. Droger wilt niet starten?
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site arcelikbuzdolabiservisi.net vereist! © arcelikbuzdolabiservisi.net 2009-2021